Aanbevelingen

De Teaching 2018 was weer een inspirerende ervaring! Een groep gedegen en passievolle professionals vond elkaar rond het vuur van het ontdekken van nieuwe inzichten.

Hier zijn wat reacties:

“Kwaliteitsvolle training die eigenlijk voor alle soorten therapeuten, coaches geschikt is. Dit geeft je diep inzicht in het begrijpen van je patiënten of cliënten” (Chris Sterckx – acupuncturiste)

“Als wetenschap passie ontmoet ontstaat er magie. Dit heb ik ervaren in deze opleiding op vele vlakken. Claire en Linda werken heel complementair aan elkaar en daarbij staan protectie en permissie steeds voorop. Deze materie is welkom voor eenieder die met mensen werkt.” (Tin Vanderhoeven CTA-O – coach en organisatiebegeleider)

“Super-deskundige vrouwen die “boven”de stof staan en inzicht, kennis, kunde overdragen die de hele wereld zou “moeten” weten: moeders, vaders, therapeuten, trainers, coaches, organisaties, opleiders: iedereen. Zeker omdat de wereld dan een betere plek zou zijn voor iedereen. Daar draagt deze training aan bij!” (Antoinette van Reekum)

“Waardevol onderdeel binnen TA! Bijdragend aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling! Goede theoretische uiteenzetting en mogelijkheden om praktisch te leren.”

“Ik heb de training ‘Embodied Psychotherapy & Coaching’ gevolgd. Ik heb de methode geleerd en door het theoretische gedeelte, gefaciliteerd door Claire Nelissen, begrijp ik nu ook goed waarom deze methode zo goed werkt. Ik begrijp nu ook wat ik doe als ik de methode toepas. Ik kan nu de signalen van het lijf goed herkennen en begrijp ook de betekenis ervan in de ontwikkeling van de cliënt. Dit helpt me om een diagnose te stellen en om een behandelingsplan op te stellen. Deze opleiding had ik zeker niet willen missen.” (
Jolanda (Nederland))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑